Wetenschap en virtuele realiteit

Marc-Sijm-IVDAVRA-Paradigm-Shift

Thomas Campbell is een van de beste bewustzijn experts in de wereld. Met de wetenschap om het te ondersteunen!

De door hem geschreven trilogie “My Big Toe” en het bijwonen van een van zijn events heeft mij er toe aangezet om IVDAVRA te schrijven.

Thomas Campbell heeft veel video content op Youtube geplaatst en doet dat nog steeds. In een van de laatste Q&A videos wordt een vraag gesteld over de wetenschappelijke experimenten die op dit moment worden uitgevoerd en hoe, in zijn optiek, waarschijnlijk, de wetenschap met deze kennis om zal gaan.

“Wetenschap en virtuele realiteit” verder lezen

IVDAVRA persbericht in de Biltsche Courant

Het zelf uitgeven van een boek blijkt makkelijk. Daarentegen het promoten van een boek is een andere kunst te zijn.

Wat ik steeds beter begrijp is dat een grote presentie op social media de belangrijkste manier is om bekend te maken dat je een boek onder de aandacht wilt brengen.

Als je een boek schrijft, zeker een boek over een onderwerp als ‘bewustzijn’, dan is de kans groot dat je social media helemaal niet zo interessant vindt, voor jezelf.

Ben ik even blij dat Ria van het tekstbureau De Letterbrug, de schrijf coach die mij heeft geholpen het boek te redigeren, een persbericht voor mij heeft geschreven. De redactie van de Biltsche Courant was direct enthousiast om het te plaatsen.

Een krant is tegenwoordig ook social media met vooral aanwezigheid op het internet.

Bekijk het artikel over IVDAVRA in de Biltsche Courant.

Podcast van Aegir met Marc Sijm

MarcSijm IVDAVRA Podcast

Bij het afspreken van de presentatie in Breda voor 10 februari blijkt de persoon die alles regelt ook podcasts te maken.

Zonder er lang over na te denken besluiten we diezelfde middag bij elkaar te komen om er een op te nemen.

Wat een leuke middag hebben we gehad en interessante gesprekken hebben we gevoerd. Enkele delen van die gesprekken zijn verwerkt in de podcast van Aegir.

Je kunt er hieronder naar luisteren.

Podcast van Aegir

Het interview over het boek IVDAVRA

MarcSijm IVDAVRA Podcast

De opnames zijn beschikbaar gesteld door de organisatie van het Caricoach Inspiration Event! Je kunt het nu zien en luisteren.

Boekpresentatie “IVDAVRA” – Euvie Karadijero met Marc Sijm – Caricoach Virtual Inpirations 2021

Wellicht kan het interessant zijn om de presentatie van vorig jaar “How to reprogram your mind” ook te luisteren. 😉

Presentatie “Reprogram Your Mind” – Marc Sijm – Caricoach Virtual Inpirations 2020

Video games

Wie kent dat niet. Je kind, je vriend, je man, je vader, is bezig met een spel op de computer of op de televisie met een game console. Op dat moment is er totaal geen aandacht meer voor de omgeving. Ze zijn opgeslokt door de ervaring in die geprogrammeerde omgeving die ze met ogen en oren aanschouwen. Soms trilt de console ook nog eens af en toe om je als speler nog meer onder te dompelen.

“Video games” verder lezen
Marc Sijm