Tijd om te experimenteren

Vorig jaar heb ik het boek IVDAVRA geschreven.

Hier een gedeelte van een review van een lezer;

In zijn boek IVDAVRA wordt een verhaal vertelt op basis van inzichten uit nieuwe wetenschappelijke inzichten en geïllustreerd met persoonlijke gebeurtenissen uit Marc zijn leven. Heel interessant voor iedereen die graag anders naar de werkelijkheid kijkt en nieuw perspectief wil vinden.

Ik ben een nieuw experiment gestart! Het verrassende andere wereldbeeld wat in IVDAVRA beschreven is, aan iedereen die dat wilt, verder uitleggen en helpen dit zelf persoonlijk te kunnen ervaren. Meer informatie zal volgen op deze blog.

Wie gaat er met mij mee op reis? Je bent bij deze uitgenodigd.

Voor iedereen die wil onderzoeken en ervaren of het wereldbeeld dat wordt geschetst in IVDAVRA waarheid zou kunnen zijn ben ik informatie aan het ordenen, oefeningen aan het verzamelen, sessies aan het samenstellen.

Het model van de realiteit dat de basis is van IVDAVRA is niet alleen maar een gedachte experiment. Boeken over de nieuwe wetenschap, de opleidingen die ik heb gevolgd, de ervaringen die ik heb opgedaan, hebben hier vorm aan gegeven.

Het gaat er niet om wat je wel of niet gelooft. Het gaat er om dat je het wilt onderzoeken. Dat je ruimdenkend en sceptisch een experiment aangaat om te leren, om je verder te ontwikkelen. Waarom is dat van belang; Als het niet jouw ervaring is, kan het niet jouw waarheid zijn.

We worden allemaal beperkt door valkuilen in ons eigen geloof, angst en ego. Laat die los en kijk waar deze ontdekkingsreis of welke reis dan ook, je zal brengen.

marc sijm ivdavra surprised
Verrast

Wat een boeddhistische monnik ooit heeft gezegd;

Geloof niet in iets (simpelweg) omdat je het gehoord hebt.
Geloof niet in tradities omdat ze al vele generaties worden doorgegeven.
Geloof niet in iets omdat het door velen gesproken en geroddeld wordt.
Gelooft niet in iets, omdat het in uwe godsdienstige boeken geschreven is.
En gelooft niet in iets alleen maar op gezag van jullie leraren en oudsten.
Maar als jullie, na observatie en analyse, iets vinden dat met de rede overeenstemt en dat bevorderlijk is voor het welzijn en het welzijn van allen, aanvaard het dan en leef ernaar.
marc sijm ivdavra sceptic
Sceptisch

IVDAVRA is een roman, niet een studieboek waar onderwerp voor onderwerp tot in detail wordt behandeld. Daar ga ik wel over berichten in deze blog. Wat is een virtuele realiteit? Wat heb ik daar aan als mens als ik dat begrijp? Wat is een avatar? En nog meer…

De experimenten waar ik nu aan denk zijn de volgende en er zullen er meer bij komen. Kan ik het onderbewuste herprogrammeren? Kan ik informatie ontvangen van het grote bewustzijn?

De virtuele realiteit Aarde is de meest heftige en leerzame leeromgeving voor het bewustzijn, de deelnemer van de VR. Blijf jezelf ont-wikkelen, is mijn advies. Geniet van het leven.

Wijsheid en Liefde gewenst aan een ieder.

Marc Sijm, auteur van IVDAVRA

Marc Sijm