Marc Sijm

Zolang ik mij kan herinneren ben ik al geboeid door wat mij beweegt, wat mij tegenhoudt, wat een mens beweegt en wat een mens tegenhoudt. Hoe mensen anders zijn van elkaar en toch ook weer precies hetzelfde zijn.

Wie ben ik zelf? Wat is dat: een mens zijn? Wat is het doel van mij in dit leven? De levensvragen die waarschijnlijk iedereen wel eens voorbij heeft laten komen.

Door alle informatie die ik in die continue ontdekkingsreis tot me heb genomen, heb ik mij ontwikkeld tot wie ik nu ben.

Geschoold in de bouwkundige techniek, werkzaam in de informatica in de wereld van grote informatica projecten, bij de “big corporates”, opgeleid in Chinese geneeskunde, intuïtieve ontwikkeling en Effortless coaching en PSYCH-K® Facilitators.

Hoe mensen mij omschrijven: Een aandachtige luisteraar, een prater, open-minded en sceptisch. Een techneut, een gevoelsmens, een snelle scherpe denker, iemand die een verrassend ander perspectief kan geven.

En toen ging ik een boek schrijven…

Marc Sijm IVDAVRA Foto Manuscript met tekst
Marc Sijm IVDAVRA Foto Manuscript
Marc Sijm