Eerste reacties op het boek

Enkele vrienden die op de hoogte waren van mijn schrijf bezigheden, hebben het boek al kunnen lezen. De reacties die ik van hen kreeg, hebben mij verrast, werkelijk. Lezers van de eerste uren, mijn dank is waarachtig uitermate groot!

Reactie van HR (Coach, trainer)

Een boeiend en fascinerend verhaal over het leven, waarin je wordt meegenomen in de werkelijkheid van de schrijver of is deze virtuele realiteit wellicht wel de werkelijkheid? Een verrassende ontdekkingsreis door de wereld van Zijn, de natuurkundige wetten, de oude wijsheden, bewustwording, licht en donker, persoonlijke ontwikkeling, passend bij deze tijd, waarin veel mensen op zoek zijn naar, bezieling versus belichaming.

Reactie van RS (Tekstschrijver, redacteur, schrijfcoach)

Ik heb je boek met veel plezier gelezen. Het genre is moeilijk te duiden omdat het een combinatie is van (science) fiction, misschien zelfs magisch realisme en waargebeurd. Je taalgebruik is consequent en je hebt een prettige schrijfstijl. Dat zorgt voor een fijne leeservaring. Het boek wordt verteld in een verrassende perspectief. We kijken als lezer door de ogen van Stu, Erv en Maestro naar onze planeet, de mensheid, de natuur, het godsprincipe en ons gedrag. Je stelt jezelf in de Intermezzo’s heel kwetsbaar op en dat is waarom de inhoud bij de lezer binnenkomt. Bovendien is het een mooie illustratie van hoe de computersimulatie Aarde in de praktijk werkt: als leerschool.

Reactie van EK (Ondernemer, Associate Pranic Healing Instructor)

Wat een waanzinnig goed boek! Het boek is de wereld waarin ik mij graag bevind. Boeiend geschreven. Prachtig hoe het wordt verteld. Wat dit boek beschrijft is het besef van wat de levenservaring op deze aarde is. Een validatie van ‘liefde overwint alles’ en ‘een met alles’.
Het boek uitgelezen. Dank dat je dit met de wereld deelt. Ik heb ervan geleerd. Wat ik ervaren heb in mijn eigen leven, kan ik nu, mede namens je geschreven energie, nog meer waarderen, beter begrijpen, verwoorden en nog meer verfijnen in de toekomst.
Wanneer wij ontdekken wie we werkelijk zijn, gewaar daarvan zijn, is het leven op elk moment van bestaan Magisch.

Wanneer wij herkennen en erkennen wie we daadwerkelijk zijn, volledige gewaarwording daarvan hebben in alle aspecten (horen, zien, ruiken, proeven, voelen, denken, waarnemen) is het leven op elk moment van bestaan een Magische ervaring”

(Het plaatje is een screen-grab van een WhatsApp bericht.)

Marc Sijm