De aller-, aller-eerste boekpresentatie in volle gang

Een kijkje achter de schermen tijdens de eerste virtuele boek presentatie van IVDAVRA, Instructie Voor Deelname Aan Virtuele Realiteit Aarde.

Als onderdeel van het virtuele event “Caricoach Virtual Inspirations 2021 – Corporate Wellness event – Macht over eigen kracht” heb ik op 24 november om Surinaamse tijd 9.40 – 10.20, Nederlandse tijd 13.40 – 14.20 mijn eerste boekpresentatie mogen geven.

Spanning door mijn hele lijf. Praten over je eigen boek, mensen interesseren voor het boek dat ik gescheven heb. Nieuw. Onbekend. Wauw! Spannend.

Euvie Kalijoredjo is de interviewer, zij zal mij vragen stellen over het boek. Zij is Associate Pranic Healing Instructor en een van de CariCoaches. Euvie heeft het boek kunnen lezen nog voordat er een gedrukte versie van bestond.

Het interview begint, zenuwen gieren door mijn hele lijf. Euvie begint met een korte introductie over haarzelf, over mij en dan over het boek IVDAVRA. Ze vertelt het publiek hoe ze het lezen van IVDAVRA ervaren heeft. Ik wist dat ze het fantastisch vond, maar nu, tijdens deze introductie, sta ik er versteld van wat ze vertelt.

Ik ben er even stil van. Weet niet helemaal hoe te reageren. En de eerste vraag wordt aan mij gesteld. Wat een geluk dat ik me heb voorbereid door de vragen en antwoorden van te voren af te spreken. Ik herstel me snel en het interview begint vaart te maken.

Volgende week zal er een video geplaatst worden met het interview.

(Foto genomen door George Terberg terwijl ik me aan het voorbereiden ben voor het interview.)

Marc Sijm